Κωδικός 56316
01.11.2026

Πωλείται - Μεζονέτα 165 μ² στην Αθήνα

Πειραιάς - Κέντρο (Κέντρο - Λιμάνι) | Πειραιάς (Αττική)

Πωλείται 640,000 €
Πωλείται - Μεζονέτα 165 μ² στην Αθήνα
Τύπος Μεζονέτα
Εμβαδόν 165 μ²
Υπνοδωμάτια 5
Απόσταση από τη θάλασσα 230 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 56316
Περιοχή Αθήνα
Τύπος Μεζονέτα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 165 μ²
Έτος κατασκευής 2000
Αριθμός δωματίων 6
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Επίπεδα 3
Μπάνια 4
Υπνοδωμάτια 5
WCs 5
Απόσταση από τη θάλασσα 230 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 42 χλμ

Εγκαταστάσεις

Ασανσέρ
Τζάκι
Αποθήκη
Διπλά τζάμια
Γκαράζ

Περιγραφή

Πωλείται μεζονέτα έκτασης 165 τ.μ στην Αθήνα. Η μεζονέτα αποτελείται από 3 επίπεδα. Ο 4ος όροφος αποτελείται από σαλόνι, μία κουζίνα, ένα WC. Ο 5ος όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια. Ο 6ος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα ντούζ. Η μεζονέτα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει θέα στη θάλασσα.Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, τέντες, ανελκυστήρα, γκαράζ, θέρμανση, αποθήκη.

Η μεζονετα βρισκεται στη περιοχη Πειραιας ( Μαρινα Ζεας)

Διαθετει 3 Θεσεις Παρκινγκ



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.