Κωδικός 546
01.11.2026

Πωλείται - Επιχείρηση 550 μ² στην Αττική

Αττική (Ελλάδα) | Παλλήνη (Αθήνα - Ανατολικά Προάστια)

Πωλείται 540,000 € 950,000 €
Πωλείται - Επιχείρηση 550 μ² στην Αττική
Τύπος Επιχείρηση
Εμβαδόν 550 μ²
Αριθμός δωματίων 4
Απόσταση από τη θάλασσα 1500 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 546
Περιοχή Αττική
Τύπος Επιχείρηση
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 550 μ²
Έκταση οικοπέδου 500 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 2
Έτος κατασκευής 2012
Αριθμός δωματίων 4
Απόσταση από τη θάλασσα 1500 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 71 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Ασανσέρ
Τζάκι

Περιγραφή

Υπάρχει ένα διώροφο κτίριο με 4 διαμερίσματα στην προαστιακή πόλη της Παλλήνης στην Ανατολική Αττική. Οι επιφάνειες των ορόφων είναι οι εξής: 113 τ.μ., 137 τ.μ., 140 τ.μ., 160 τ.μ. Δύο διαμερίσματα στον πρώτο όροφο έχουν στεγασμένο γκαράζ για 2 αυτοκίνητα, δύο επάνω διαμερίσματα έχουν ξεχωριστή είσοδο - στέγη για 3 αυτοκίνητα σε κάθε διαμέρισμα. Η μονάδα βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης, οπότε ο αγοραστής μπορεί να αλλάξει υλικά φινιρίσματος. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. 

Η Παλλήνη φημίζεται για την ήρεμη ατμόσφαιρά της, όλα τα κτίρια δεν είναι ψηλότερα από 2 ορόφους, την εγγύτητα του αεροδρομίου, τη θάλασσα, τους κόμβους δρόμων. 



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.