Κωδικός 53086
26.10.2026

Πωλείται - Βίλα 285 μ² στα περίχωρα Θεσσαλονίκης

Κάτω Σχολάρι (Μίκρα) | Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι (Θεσσαλονίκη)

Πωλείται 430,000 € 720,000 €
Πωλείται - Βίλα 285 μ² στα περίχωρα Θεσσαλονίκης
Τύπος Βίλα
Εμβαδόν 285 μ²
Υπνοδωμάτια 4
Απόσταση από τη θάλασσα 9000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 53086
Περιοχή Περίχωρα Θεσσαλονίκης
Τύπος Βίλα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 285 μ²
Έκταση οικοπέδου 3400 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 3
Έτος κατασκευής 1987
Αριθμός δωματίων 6
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Επίπεδα 3
Μπάνια 2
Υπνοδωμάτια 4
WCs 3
Απόσταση από τη θάλασσα 9000 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 1 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 10 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Τζάκι
Αποθήκη
Πρόσβαση
εσωτερικη σκαλα
Πολυτελές Σπίτι (Lux)
Γκαράζ

Περιγραφή

Πωλείται 3-όροφη βίλλα έκτασης 285 τ.μ στα περίχωρα Θεσσαλονίκης. Το ισόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, σαλόνι, ένα ντούζ, μία αποθήκη. Ο 1ος όροφος αποτελείται από μία κουζίνα, ένα WC, μία αποθήκη. Ο 2ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο. Η βίλα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στην πόλη, στο δάσος.Διαθέτει έπιπλα, τζάκι, κλιματιστικό, θέση στάθμευσης, κήπο, γκαζόν, ψησταριά, γκαράζ, θέρμανση, συναγερμό, αποθήκη.

Περιοχή : Σχολάρι



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.