Κωδικός 51144
25.10.2026

Πωλείται - Βίλα 433 μ² στην Κρήτη

Κατσίκια (Άγιος Νικόλαος) | Ν. Λασιθίου (Κρήτη)

Πωλείται 950,000 €
Πωλείται - Βίλα 433 μ² στην Κρήτη
Τύπος Βίλα
Εμβαδόν 433 μ²
Απόσταση από τη θάλασσα 770 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 51144
Περιοχή Κρήτη
Τύπος Βίλα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 433 μ²
Έκταση οικοπέδου 697 μ²
Έτος κατασκευής 1994
Απόσταση από τη θάλασσα 770 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 4 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 65 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Πισίνα
Τζάκι

Περιγραφή

Το ακίνητο βρίσκεται στο καλύτερο σημείο στην κορυφή ενός λόφου με θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου. Η κύρια τριώροφη κατοικία, χτισμένη σε οικόπεδο 697 τ.μ. είναι 380 τ.μ. Διαθέτει τρία master υπνοδωμάτια, δύο μικρότερα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια (το ένα είναι master μπάνιο), δύο W.C. με ντους, πλυσταριό, γκαρνταρόμπα, δύο σαλόνια - το σαλόνι του δεύτερου ορόφου έχει μεγάλο τζάκι, δύο κουζίνες, ενδιάμεσους διαδρόμους και σοφίτα περίπου. 30 τ.μ. Κάθε όροφος έχει τη δική του ξεχωριστή είσοδο. Στο ίδιο οικόπεδο υπάρχει ένα ακόμη μικρό σπίτι 53 τ.μ που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα και σαλόνι με τζάκι. Υπάρχει μια υπέροχη πισίνα υπερχείλισης και σπα με άμεση θέα στη θάλασσα!


Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.