Κωδικός 50247
04.11.2026

Ενοικιάζεται - Διαμέρισμα 55 μ² στη Θεσσαλονίκη

Ανάληψη (Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία) | Θεσσαλονίκη - Δήμος (Θεσσαλονίκη)

Ενοικιάζεται · από 500 €
Ενοικιάζεται - Διαμέρισμα 55 μ² στη Θεσσαλονίκη
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 55 μ²
Υπνοδωμάτια 1
Απόσταση από τη θάλασσα 1000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 50247
Περιοχή Θεσσαλονίκη
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Ενοικιάζεται
Εμβαδόν 55 μ²
Έτος ανακαίνισης 2022
Αριθμός δωματίων 2
Τυπος θέρμανσης αέριο
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 1
WCs 1
Απόσταση από τη θάλασσα 1000 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 11 χλμ

Εγκαταστάσεις

Τζάκι
Πολυτελές Σπίτι (Lux)

Περιγραφή

Ενοικιάζεται διαμέρισμα έκτασης 55 τ.μ στη Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ. Το διαμέρισμα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Διαθέτει τζάκι, κλιματιστικό, θέρμανση.

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ!



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.