Κωδικός 49987
01.11.2026

Πωλείται - Μονοκατοικία 192 μ² στην Κρήτη

Καβούσι (Ιεράπετρα) | Ν. Λασιθίου (Κρήτη)

Πωλείται 499,000 € 530,000 €
Πωλείται - Μονοκατοικία 192 μ² στην Κρήτη
Τύπος Μονοκατοικία
Εμβαδόν 192 μ²
Υπνοδωμάτια 4
Απόσταση από τη θάλασσα 4000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 49987
Περιοχή Κρήτη
Τύπος Μονοκατοικία
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 192 μ²
Έκταση οικοπέδου 852 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 3
Παραλία Παραλία με βότσαλα, Αμμώδης παραλία
Αριθμός δωματίων 5
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Επίπεδα 3
Μπάνια 2
Υπνοδωμάτια 4
WCs 2
Απόσταση από τη θάλασσα 4000 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 24 χλμ

Εγκαταστάσεις

Τζάκι
Αποθήκη
προσβαση σε ΑΜΕΑ
Διπλά τζάμια
εσωτερικη σκαλα
Παραθεριστικο ακίνητο

Περιγραφή

Πωλείται 3-όροφη μονοκατοικία έκτασης 192 τ.μ στην Κρήτη. Το ισόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μία κουζίνα, ένα ντούζ, 2 αποθήκες. Ο 1ος όροφος αποτελείται από σαλονοκουζίνα. Ο 2ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο. Η μονοκατοικία έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει θέα στη θάλασσα, στο βουνό.Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, κλιματιστικό, τέντες, κήπο, θέρμανση, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.