Κωδικός 49567
01.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 69 μ² στη Βόρεια Ελλάδα

Νιγρίτα - Κέντρο (Νιγρίτα) | Ν. Σέρρες (Μακεδονία)

Πωλείται 65,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 69 μ² στη Βόρεια Ελλάδα
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 69 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 30000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 49567
Περιοχή Βόρεια Ελλάδα
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 69 μ²
Έτος κατασκευής 1985
Αριθμός δωματίων 3
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 2
WCs 1
Απόσταση από τη θάλασσα 30000 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 106 χλμ

Εγκαταστάσεις

Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 69 τ.μ στη Βόρεια Ελλάδα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα έχει πρόσοψη διπλής διάταξης. Διαθέτει κλιματιστικό, κήπο, αποθήκη.

Περιοχή : Νιγρίτα Σερρών



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.