Κωδικός 47661
02.11.2026

Πωλείται - Επιχείρηση 500 μ² στην Κρήτη

Σίβα (Τετραχώρι) | Ν. Ηρακλείου (Κρήτη)

Πωλείται 350,000 €
Πωλείται - Επιχείρηση 500 μ² στην Κρήτη
Τύπος Επιχείρηση
Εμβαδόν 500 μ²
Απόσταση από τη θάλασσα 18000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 47661
Περιοχή Κρήτη
Τύπος Επιχείρηση
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 500 μ²
Έκταση οικοπέδου 2500 μ²
Απόσταση από τη θάλασσα 18000 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 25 χλμ

Περιγραφή

Πωλείται εργοστάσιο για την παραγωγή του ελαιόλαδου στην Κρήτη. Το εργοστάσιο βρίσκεται στο οικόπεδο  2500 τετραγωνικών μέτρων, πλήρως εξοπλισμένο χώρο για επεξεργασία του ελαιόλαδου, αποθήκη για τις ελιές και ένα μικρό διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο. Το εργοστάσιο πωλείται μαζί με το μηχανολογικό εξοπλισμό που είχε εγκατασταθεί σε 1996-1997 και έχει ανάγκη του σέρβις.

Περίοδος παραγωγής ελαιόλαδου αρχίζει το Νοέμβριο και διαρκεί μέχρι τον Μάρτιο. Σύμφωνα με τα ετήσια στατιστικά στοιχεία το εργοστάσιο παράγει 200-250 τόνους ελαιόλαδου ετησίως. Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου αναλαμβάνει την κατάρτιση αγοραστή εντός ενός έτους, και μεταδίδει το σύνολο της πελατειακής βάσης.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.