Κωδικός 44555
04.11.2026

Πωλείται - Ξενοδοχείο 1050 μ² στην κεντρική Ελλάδα

Λάβδας (Θεόδωρος Ζιάκας) | Γρεβενά (Μακεδονία)

Πωλείται 350,000 €
Πωλείται - Ξενοδοχείο 1050 μ² στην κεντρική Ελλάδα
Τύπος Ξενοδοχείο
Εμβαδόν 1050 μ²
Απόσταση από τη θάλασσα 170000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 44555
Περιοχή Κεντρική Ελλάδα
Τύπος Ξενοδοχείο
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 1050 μ²
Έκταση οικοπέδου 7780 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 3
Έτος κατασκευής 2000
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Απόσταση από τη θάλασσα 170000 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 90 χλμ

Περιγραφή

Πωλείται ξενοδοχείο έκτασης 1050 τ.μ στην κεντρική Ελλάδα. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 3 επίπεδα. Το ξενοδοχείο έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα στο βουνό.Διαθέτει έπιπλα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε υψόμετρο 1130μ. κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, μόλις 18χλμ., και 32χλμ. από την πόλη των Γρεβενών. Το ακίνητο είναι 1050τμ. και αποτελείται από τρία επίπεδα των 350τ.μ. το κάθε ένα σε ιδιόκτητη έκταση 7880τμ.

1)  Ισόγειο, (υποδοχή, σαλόνι, εστιατόριο, κουζίνα, wc, γραφείο, δύο διαμερίσματα δίχωρα των 42τμ. και  τεράστια βεράντα με θέα το απέραντο. 

2) Όροφος, (τρία στούντιο των 26τμ. και τρία διαμερίσματα δίχωρα των 45τμ. 

3) Υπόγειο, (από την μία τυφλή πλευρά του υπάρχει το λεβητοστάσιο και αποθηκευτικοί χώροι και οι άλλες τρεις πλευρές είναι ισόγειο στο οποίο υπάρχουν δύο δωμάτια προσωπικού και το υπόλοιπο εκμεταλλεύσιμο με δυνατότητα αύξησης δωματίων καθώς βλέπουν σε χώρο αυλής, και με μεγάλο ιδιόκτητο πάρκινγκ.

Χρήζει ανακαίνισης.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.