Κωδικός 43812
02.11.2026

Πωλείται - Επιχείρηση 420 μ² στη Σιθωνία

Μακεδονία (Ελλάδα) | Σιθωνία (Χαλκιδική)

Πωλείται 1,550,000 € 1,800,000 €
Πωλείται - Επιχείρηση 420 μ² στη Σιθωνία
Τύπος Επιχείρηση
Εμβαδόν 420 μ²
Απόσταση από τη θάλασσα 20 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 43812
Περιοχή Σιθωνία
Τύπος Επιχείρηση
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 420 μ²
Έτος κατασκευής 2017
Παραλία Αμμώδης παραλία
Απόσταση από τη θάλασσα 20 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 3 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 105 χλμ

Περιγραφή

Πωλείται επιχείρηση αποτελούμενη από 3 μεζονέτες των 100 τμ. η καθεμία και δύο αυτόνομα διαμερίσματα των 60 τμ.
Το ακίνητο είναι πρώτο στην θάλασσα, βρίσκεται σε περιοχή η οποία φημίζεται για τα καταγάλανα νερά της και το απαράμιλλης ομορφιάς πευκοδάσος από το οποίο περικλείεται.
Το ακίνητο είναι χτισμένο σε έκταση 2.000 τμ.
Επιπλέον πληροφορίες είναι διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.