Κωδικός 43058
31.10.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 160 μ² στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη - Δήμος (Θεσσαλονίκη)

Πωλείται 450,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 160 μ² στη Θεσσαλονίκη
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 160 μ²
Υπνοδωμάτια 1
Απόσταση από τη θάλασσα 1600 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 43058
Περιοχή Θεσσαλονίκη
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 160 μ²
Όροφος 6 ος ορ.
Έτος κατασκευής 2021
Αριθμός δωματίων 2
Τυπος θέρμανσης αέριο
Μπάνια 2
Υπνοδωμάτια 1
WCs 2
Απόσταση από τη θάλασσα 1600 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 13 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Ασανσέρ
Τζάκι
Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 160 τ.μ στη Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον έκτο όροφο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο, ένα ντούζ. Το διαμέρισμα έχει πρόσοψη διπλής διάταξης. Προσφέρει θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στην πόλη.Διαθέτει έπιπλα, τζάκι, θέση στάθμευσης, ανελκυστήρα, θέρμανση, αποθήκη.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Τούμπας.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.