Κωδικός 41899
01.11.2026

Πωλείται - Γη 86000 μ² στην Κρήτη

Κρήτη (Ελλάδα) | Μακρύς Γιαλός (Ν. Λασιθίου)

Πωλείται 1,060,000 €
Πωλείται - Γη 86000 μ² στην Κρήτη
Τύπος Γη
Απόσταση από τη θάλασσα 990 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 41899
Περιοχή Κρήτη
Τύπος Γη
Κατηγορία Πωλείται
Έκταση οικοπέδου 86000 μ²
Παραλία Αμμώδης παραλία
Απόσταση από τη θάλασσα 990 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 1.6 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 22 χλμ

Περιγραφή

Πωλείται γη έκτασης 86000 μ² στην Κρήτη. Είναι εκτός σχεδίου πόλης. Διαθέτει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στην πόλη, στο δάσος.

Μεγάλη αμφιθεατρική έκταση δίπλα σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα και σε βίλες. Τουριστική περιοχή με παραλίες όμορφες.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.