Κωδικός 41636
04.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 110 μ² στη Λεμεσό

Λεμεσός (Κύπρος)

Πωλείται 314,500 € 370,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 110 μ² στη Λεμεσό
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 110 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 3500 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 41636
Περιοχή Limassol
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 110 μ²
Όροφος 1 ος ορ.
Έτος κατασκευής 2019
Αριθμός δωματίων 3
Τυπος θέρμανσης ηλεκτρικό
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 2
WCs 2
Απόσταση από τη θάλασσα 3500 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 50 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Ασανσέρ
Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 110 τ.μ στη Λεμεσό. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ, ένα WC, μία αποθήκη. Το διαμέρισμα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει θέα στο βουνό.Διαθέτει έπιπλα, κοινόχρηστη πισίνα, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, θέση στάθμευσης, ανελκυστήρα, θέρμανση, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.