Κωδικός 39847
01.11.2026

Πωλείται - Μονοκατοικία 400 μ² στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη (Ελλάδα) | Πανόραμα (Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι)

Πωλείται 372,000 € 550,000 €
Πωλείται - Μονοκατοικία 400 μ² στη Θεσσαλονίκη
Τύπος Μονοκατοικία
Εμβαδόν 400 μ²
Υπνοδωμάτια 6
Απόσταση από τη θάλασσα 7000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 39847
Περιοχή Θεσσαλονίκη
Τύπος Μονοκατοικία
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 400 μ²
Έκταση οικοπέδου 500 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 4
Έτος κατασκευής 1993
Αριθμός δωματίων 7
Επίπεδα 4
Μπάνια 4
Υπνοδωμάτια 6
WCs 4
Απόσταση από τη θάλασσα 7000 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 7 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται 4-όροφη μονοκατοικία έκτασης 400 τ.μ στη Θεσσαλονίκη. Το ημιυπόγειο αποτελείται από 2 αποθήκες. Το ισόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα ντούζ, μία αποθήκη. Ο 1ος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μία κουζίνα, ένα ντούζ. Ο 2ος όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα ντούζ, μία αποθήκη. Η μονοκατοικία έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει θέα στο βουνό, στην πόλη, στο δάσος.Διαθέτει έπιπλα, θέση στάθμευσης, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.