Κωδικός 38769
01.11.2026

Πωλείται - Γη 800 μ² στην Κρήτη

Κρήτη (Ελλάδα) | Κολυμβάρι (Ν. Χανίων)

Πωλείται 800,000 €
Πωλείται - Γη 800 μ² στην Κρήτη
Τύπος Γη
Απόσταση από τη θάλασσα 450 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 38769
Περιοχή Κρήτη
Τύπος Γη
Κατηγορία Πωλείται
Έκταση οικοπέδου 800 μ²
Απόσταση από τη θάλασσα 450 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 1 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 36 χλμ

Περιγραφή

Πωλείται γη έκτασης 800 μ² στην Κρήτη. Εντάσσεται εντός σχεδίου πόλεως. Διαθέτει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα. Δυνατότητα οικοδόμησης 400 μ². Προσφέρει θέα στη θάλασσα.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.