Κωδικός 37195
02.11.2026

Πωλείται - Γη 4000 μ² στην Κέρκυρα

Νησιά Ιονίου (Ελλάδα) | Κέρκυρα (Ν. Κέρκυρας)

Πωλείται 400,000 €
Πωλείται - Γη 4000 μ² στην Κέρκυρα
Τύπος Γη
Απόσταση από τη θάλασσα 4000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 37195
Περιοχή Κέρκυρα
Τύπος Γη
Κατηγορία Πωλείται
Έκταση οικοπέδου 4000 μ²
Απόσταση από τη θάλασσα 4000 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 7 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 4 χλμ

Περιγραφή

Πωλείται περιφραγμένη γη έκτασης 4000 μ² στην Κέρκυρα. Διαθέτει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα. Δυνατότητα οικοδόμησης 200 μ². Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στην πόλη, στο δάσος.

Πωλείται μοναδικό οικόπεδο με μαγευτική θέα στο χωριό Γαστούρι, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και το τοπικό αεροδρόμιο. Το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ ήσυχο σημείο με πανοραμική θέα την πόλη της Κέρκυρας, το αεροδρόμιο και την ηπειρωτική Ελλάδα. Το Γαστούρι είναι ένα όμορφο παραδοσιακό χωριό με μεγάλη ιστορία, όπου βρίσκεται το παλάτι του Αχιλλείου.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.