Κωδικός 35309
26.10.2026

Ενοικιάζεται - Βίλα 170 μ² στην Κρήτη

Αμμουδάρα (Άγιος Νικόλαος) | Ν. Λασιθίου (Κρήτη)

Ενοικιάζεται κατόπιν ζήτησης
Ενοικιάζεται - Βίλα 170 μ² στην Κρήτη
Τύπος Βίλα
Εμβαδόν 170 μ²
Υπνοδωμάτια 3
Απόσταση από τη θάλασσα 10 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 35309
Περιοχή Κρήτη
Τύπος Βίλα
Κατηγορία Ενοικιάζεται
Εμβαδόν 170 μ²
Έκταση οικοπέδου 2000 μ²
Αριθμός δωματίων 4
Επίπεδα 2
Μπάνια 2
Υπνοδωμάτια 3
WCs 2
Απόσταση από τη θάλασσα 10 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 3 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 62 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Πισίνα
Αποθήκη

Περιγραφή

Ενοικιάζεται 2-όροφη βίλλα έκτασης 170 τ.μ στην Κρήτη. Το ισόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μία κουζίνα, ένα μπάνιο. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα ντούζ. Η βίλα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα.Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, πισίνα για ιδιωτική χρήση, θέση στάθμευσης, κήπο, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.