Κωδικός 33798
01.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 92 μ² στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη (Ελλάδα) | Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία (Θεσσαλονίκη - Δήμος)

Статус Πωλείται
Πωλείται - Διαμέρισμα 92 μ² στη Θεσσαλονίκη
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 92 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 145 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 33798
Περιοχή Θεσσαλονίκη
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 92 μ²
Έτος κατασκευής 1975
Αριθμός δωματίων 3
Τυπος θέρμανσης αέριο
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 2
WCs 2
Απόσταση από τη θάλασσα 145 μ

Εγκαταστάσεις

Ασανσέρ

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 92 τ.μ στη Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον έβδομο όροφο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, μία κουζίνα, ένα ντούζ, ένα WC. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Διαθέτει έπιπλα, κλιματιστικό, ανελκυστήρα, θέρμανση, συναγερμό.

Περιοχή: Φάληρο



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.