Κωδικός 33588
17.10.2026

Πωλείται - Βίλα 340 μ² στην Κέρκυρα

Νησιά Ιονίου (Ελλάδα) | Κέρκυρα (Ν. Κέρκυρας)

Πωλείται 1,300,000 €
Πωλείται - Βίλα 340 μ² στην Κέρκυρα
Τύπος Βίλα
Εμβαδόν 340 μ²
Απόσταση από τη θάλασσα 5000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 33588
Περιοχή Κέρκυρα
Τύπος Βίλα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 340 μ²
Έκταση οικοπέδου 4000 μ²
Έτος κατασκευής 2011
Απόσταση από τη θάλασσα 5000 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 15 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 13 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Τζάκι
Αποθήκη
Golden Visa

Περιγραφή

Πωλείται βίλλα έκτασης 340 τ.μ στην Κέρκυρα. Η βίλα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει θέα στο βουνό.Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, κλιματιστικό, θέση στάθμευσης, κήπο, γκαζόν, ψησταριά, θέρμανση, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.