Κωδικός 33528
29.10.2026

Πωλείται - Βίλα 280 μ² στη Λεμεσό

Λεμεσός (Κύπρος)

Πωλείται 3,000,000 €
Πωλείται - Βίλα 280 μ² στη Λεμεσό
Τύπος Βίλα
Εμβαδόν 280 μ²
Υπνοδωμάτια 3
Απόσταση από τη θάλασσα 4000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 33528
Περιοχή Limassol
Τύπος Βίλα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 280 μ²
Έκταση οικοπέδου 672 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 2
Αριθμός δωματίων 4
Κατασκευή Υπό κατασκευή
Επίπεδα 2
Μπάνια 2
Υπνοδωμάτια 3
WCs 3
Απόσταση από τη θάλασσα 4000 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 60 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Πισίνα
Ασανσέρ
Τζάκι
Γκαράζ

Περιγραφή

Πωλείται υπό κατασκευή 2-όροφη βίλλα έκτασης 280 τ.μ στη Λεμεσό. Το ισόγειο αποτελείται από σαλονοκουζίνα, μία κουζίνα, ένα WC. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια. Η βίλα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα.Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, κλιματιστικό, τέντες, πισίνα για ιδιωτική χρήση, θέση στάθμευσης, ανελκυστήρα, γκαράζ, θέρμανση.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.