Κωδικός 31993
04.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 75 μ² στη Λεμεσό

Λεμεσός (Κύπρος)

Πωλείται 750,000 €
Πωλείται - Διαμέρισμα 75 μ² στη Λεμεσό
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 75 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 60 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 31993
Περιοχή Limassol
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 75 μ²
Αριθμός δωματίων 3
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 2
WCs 1
Απόσταση από τη θάλασσα 60 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 51 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Πισίνα

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 75 τ.μ στη Λεμεσό. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον έκτο όροφο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα.Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, πισίνα για ιδιωτική χρήση, θέση στάθμευσης. Κτίριο χωρίς ασανσέρ.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.