Κωδικός 30384
17.10.2026

Πωλείται - Βίλα 360 μ² στη Μύκονο

Νησιά Αιγαίου (Ελλάδα) | Μύκονος (Κυκλάδες)

Πωλείται 3,500,000 €
Πωλείται - Βίλα 360 μ² στη Μύκονο
Τύπος Βίλα
Εμβαδόν 360 μ²
Υπνοδωμάτια 6
Απόσταση από τη θάλασσα 750 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 30384
Περιοχή Μύκονος
Τύπος Βίλα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 360 μ²
Έκταση οικοπέδου 4000 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 2
Έτος κατασκευής 2006
Αριθμός δωματίων 7
Επίπεδα 2
Μπάνια 6
Υπνοδωμάτια 6
WCs 6
Απόσταση από τη θάλασσα 750 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 4 χλμ

Περιγραφή

Πωλείται 2-όροφη βίλλα έκτασης 360 τ.μ στη Μύκονο. Το ισόγειο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, 3 μπάνια. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια. Η βίλα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στην πόλη.Διαθέτει έπιπλα, κλιματιστικό, κήπο.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.