Κωδικός 28800
02.11.2026

Πωλείται - Διαμέρισμα 88 μ² στην Αθήνα

Αττική (Ελλάδα) | Κέντρο Αθήνας - Κέντρο (Κέντρο Αθήνας)

Πωλείται κατόπιν ζήτησης
Πωλείται - Διαμέρισμα 88 μ² στην Αθήνα
Τύπος Διαμέρισμα
Εμβαδόν 88 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 7000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 28800
Περιοχή Αθήνα
Τύπος Διαμέρισμα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 88 μ²
Έτος κατασκευής 1961
Αριθμός δωματίων 3
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Μπάνια 1
Υπνοδωμάτια 2
WCs 2
Απόσταση από τη θάλασσα 7000 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 1 χλμ

Εγκαταστάσεις

Ασανσέρ
Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 88 τ.μ στην Αθήνα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τέταρτο όροφο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, μία κουζίνα, ένα μπάνιο, ένα WC, μία αποθήκη. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Διαθέτει κλιματιστικό, ανελκυστήρα, θέρμανση.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.