Κωδικός 26975
01.11.2026

Πωλείται - Γη 2010 μ² στην Κρήτη

Κοντομάρι (Πλατανιάς) | Ν. Χανίων (Κρήτη)

Πωλείται 180,000 €
Πωλείται - Γη 2010 μ² στην Κρήτη
Τύπος Γη
Απόσταση από τη θάλασσα 2400 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 26975
Περιοχή Κρήτη
Τύπος Γη
Κατηγορία Πωλείται
Έκταση οικοπέδου 2010 μ²
Παραλία Αμμώδης παραλία
Συντελεστής δόμησης 0.5
Απόσταση από τη θάλασσα 2400 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 26 χλμ

Περιγραφή

Πωλείται γη έκτασης 2010 μ² στην Κρήτη. Εντάσσεται εντός σχεδίου πόλεως. Διαθέτει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα. Υπάρχει δυνατότητα απόκτησης άδειας οικοδόμησης. Δυνατότητα οικοδόμησης 400 μ². Προσφέρει θέα στη θάλασσα.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.