Κωδικός 26650
29.10.2026

Πωλείται - Βίλα 246 μ² στη Λεμεσό

Λεμεσός (Κύπρος)

Πωλείται 1,600,000 €
Πωλείται - Βίλα 246 μ² στη Λεμεσό
Τύπος Βίλα
Εμβαδόν 246 μ²
Υπνοδωμάτια 5
Απόσταση από τη θάλασσα 500 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 26650
Περιοχή Limassol
Τύπος Βίλα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 246 μ²
Έκταση οικοπέδου 260 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 3
Αριθμός δωματίων 6
Επίπεδα 3
Μπάνια 3
Υπνοδωμάτια 5
WCs 4
Απόσταση από τη θάλασσα 500 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 44 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Πισίνα
Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται 3-όροφη βίλλα έκτασης 246 τ.μ στη Λεμεσό. Το ημιυπόγειο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα ντούζ. Το ισόγειο αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα WC. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια. Η βίλα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει θέα στη θάλασσα.Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, πισίνα για ιδιωτική χρήση, θέση στάθμευσης, κήπο, ψησταριά, θέρμανση, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.