Κωδικός 25115
01.11.2026

Πωλείται - Μονοκατοικία 240 μ² στην Πιερία

Παλαιός Παντελεήμονας (Ανατολικος Όλυμπος) | Ν. Πιερίας (Μακεδονία)

Πωλείται 200,000 €
Πωλείται - Μονοκατοικία 240 μ² στην Πιερία
Τύπος Μονοκατοικία
Εμβαδόν 240 μ²
Υπνοδωμάτια 8
Απόσταση από τη θάλασσα 2000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 25115
Περιοχή Πιερία
Τύπος Μονοκατοικία
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 240 μ²
Έκταση οικοπέδου 2000 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 2
Έτος κατασκευής 2014
Αριθμός δωματίων 10
Επίπεδα 2
Μπάνια 2
Υπνοδωμάτια 8
WCs 2
Απόσταση από τη θάλασσα 2000 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 42 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ

Περιγραφή

Πωλείται 2-όροφη μονοκατοικία έκτασης 240 τ.μ στην Πιερία. Το ημιυπόγειο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα. Το ισόγειο αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο, ένα ντούζ. Η μονοκατοικία έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στο δάσος.Διαθέτει έπιπλα, θέση στάθμευσης.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.