Κωδικός 22810
02.11.2026

Πωλείται - Μεζονέτα 97 μ² στην Κέρκυρα

Φαίακες (Κέρκυρα) | Ν. Κέρκυρας (Νησιά Ιονίου)

Πωλείται 120,000 € 130,000 €
Πωλείται - Μεζονέτα 97 μ² στην Κέρκυρα
Τύπος Μεζονέτα
Εμβαδόν 97 μ²
Υπνοδωμάτια 2
Απόσταση από τη θάλασσα 6000 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 22810
Περιοχή Κέρκυρα
Τύπος Μεζονέτα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 97 μ²
Έκταση οικοπέδου 49 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 2
Έτος ανακαίνισης 2021
Αριθμός δωματίων 3
Επίπεδα 2
Μπάνια 2
Υπνοδωμάτια 2
WCs 2
Απόσταση από τη θάλασσα 6000 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 19 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 20 χλμ

Εγκαταστάσεις

Τζάκι
Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται μεζονέτα έκτασης 97 τ.μ στην Κέρκυρα. Η μεζονέτα αποτελείται από 2 επίπεδα. Το ισόγειο αποτελείται από σαλονοκουζίνα, μία κουζίνα, ένα ντούζ. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο. Η μεζονέτα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στο δάσος.Διαθέτει έπιπλα, τζάκι, κλιματιστικό, κήπο, αποθήκη.

Πωλείται κατοικία 97 τ.μ. στην Άνω Κορακιάνα!

H διώροφη κατοικία αποτελείται από σαλόνι με τζάκι και ανοιχτή κουζίνα στο ισόγειο, καθώς και ένα ντους και WC, και 2 υπνοδωμάτια με ένα μεγάλο μπάνιο στον πρώτο όροφο. Το ένα από τα υπνοδωμάτια έχει πρόσβαση στο μπαλκόνι με όμορφη θέα.

Υπάρχει επίσης μια αποθήκη απέναντι από το σπίτι, και ένας μικρός κήπος 49 τ.μ. κάτω από το σπίτι (μη προσβάσιμος).

Το ακίνητο βρίσκεται κάτω από τον τοπικό δρόμο, και από τον δρόμο η πρόσβαση γίνεται με τα πόδια.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.