Κωδικός 22583
01.11.2026

Πωλείται - Επιχείρηση 100 μ² στην Κασσάνδρα

Σκάλα Φούρκας (Κασσάνδρα) | Χαλκιδική (Μακεδονία)

Πωλείται 500,000 €
Πωλείται - Επιχείρηση 100 μ² στην Κασσάνδρα
Τύπος Επιχείρηση
Εμβαδόν 100 μ²
Απόσταση από τη θάλασσα 45 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 22583
Περιοχή Κασσάνδρα
Τύπος Επιχείρηση
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 100 μ²
Έτος κατασκευής 1979
Έτος ανακαίνισης 2010
Παραλία Αμμώδης παραλία
Απόσταση από τη θάλασσα 45 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 68 χλμ

Εγκαταστάσεις

Τζάκι
Αποθήκη

Περιγραφή

Το κατάστημα βρίσκεται σε προνομιακό σημείο στην περιοχή της Φούρκας, περιέχει δύο τουαλέτες και κουζινάκι στο ισόγειο και πατάρι με αυτόνομο δωμάτιο 10 τμ.

Αποτελεί εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.