Κωδικός 20450
01.11.2026

Πωλείται - Μονοκατοικία 340 μ² στην Κρήτη

Ελληνικά (Άγιος Νικόλαος) | Ν. Λασιθίου (Κρήτη)

Πωλείται 590,000 €
Πωλείται - Μονοκατοικία 340 μ² στην Κρήτη
Τύπος Μονοκατοικία
Εμβαδόν 340 μ²
Υπνοδωμάτια 5
Απόσταση από τη θάλασσα 550 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 20450
Περιοχή Κρήτη
Τύπος Μονοκατοικία
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 340 μ²
Έκταση οικοπέδου 1060 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 3
Έτος κατασκευής 1983
Έτος ανακαίνισης 2016
Παραλία Παραλία με βότσαλα, Αμμώδης παραλία
Αριθμός δωματίων 8
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Επίπεδα 3
Μπάνια 3
Υπνοδωμάτια 5
WCs 4
Απόσταση από τη θάλασσα 550 μ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 34 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Τζάκι
Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται 3-όροφη μονοκατοικία έκτασης 340 τ.μ στην Κρήτη. Το ημιυπόγειο αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο, μία αποθήκη. Το ισόγειο αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο, ένα WC. Ο 1ος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο. Η μονοκατοικία έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στην πόλη, στο δάσος.Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, κλιματιστικό, τέντες, θέση στάθμευσης, θέρμανση, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.