Κωδικός 1931
31.10.2026

Πωλείται - Βίλα 256 μ² στη Σιθωνία

Μακεδονία (Ελλάδα) | Σιθωνία (Χαλκιδική)

Статус επωληθη
Πωλείται - Βίλα 256 μ² στη Σιθωνία
Τύπος Βίλα
Εμβαδόν 256 μ²
Υπνοδωμάτια 4
Απόσταση από τη θάλασσα 250 μ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 1931
Περιοχή Σιθωνία
Τύπος Βίλα
Κατηγορία Πωλείται
Εμβαδόν 256 μ²
Έκταση οικοπέδου 2024 μ²
Αριθμός ορόφων στο κτίριο 3
Έτος κατασκευής 1985
Παραλία Αμμώδης παραλία
Αριθμός δωματίων 7
Τυπος θέρμανσης πετρέλαιο
Επίπεδα 3
Μπάνια 4
Υπνοδωμάτια 4
WCs 4
Απόσταση από τη θάλασσα 250 μ
Αποστ. εώς πλησ. πόλη 2 χλμ
Απόσταση απο αεροδρόμιο 74 χλμ

Εγκαταστάσεις

Πάρκινγκ
Τζάκι

Περιγραφή

Πωλείται 3-όροφη βίλλα έκτασης 256 τ.μ στη Σιθωνία. Το ισόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο. Ο 1ος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο. Ο 2ος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, 2 μπάνια. Η βίλα έχει πρόσοψη διπλής διάταξης. Προσφέρει θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στο δάσος.Διαθέτει έπιπλα, τζάκι, κλιματιστικό, θέση στάθμευσης, κήπο, γκαζόν, ψησταριά, θέρμανση.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.