Οι επιβάτες της Emirates θα ταξιδεύουν ακόμα πιο άνετα στην Ελλάδα

Χάρη στη συμφωνία Kosh-Sharing μεταξύ της Emirates και της AEGEAN που τέθηκε σε ισχύ μόλις πριν από λίγες ημέρες, οι πελάτες του αερομεταφορέα του Ντουμπάι θα μπορούν να πετούν με ένα μόνο εισιτήριο σε οκτώ ακόμη ελληνικές πόλεις: Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρόδος, Ηράκλειο, Μύκονος. , Αλεξανδρούπολη, Θήρα και Χανιά.

Από το φθινόπωρο του 2022, θα τεθεί σε ισχύ η συμφωνία συνεργασίας με κοινό κωδικό που υπογράφηκε νωρίτερα μεταξύ μιας από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, Emirates και της Aegean Airlines S.A., ηγέτη στις αεροπορικές μεταφορές στην Ελλάδα. Η κοινή χρήση κωδικών θα επιτρέψει στον αερομεταφορέα των ΗΑΕ να εξυπηρετεί παράλληλα με τον τοπικό ηγέτη 8 κατευθύνσεις εντός της χώρας ταυτόχρονα από το αεροδρόμιο της Αθήνας. Χάρη σε αυτό, η κράτηση θέσεων σε πτήσεις προς διαλέκτους όπως η Θεσσαλονίκη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, το Ηράκλειο, η Μύκονος, η Αλεξανδρούπολη, η Θήρα και τα Χανιά θα γίνουν πολύ πιο εύκολη. Επιπλέον, οι συχνοί επιβάτες θα επωφεληθούν από τη συνεργασία λόγω της ενοποίησης των κανόνων για τις αποσκευές.

Εκτός από το γεγονός ότι η κοινή χρήση κωδικών θα απλοποιήσει τις πτήσεις εντός Ελλάδας, η AEGEAN θα ξεκινήσει να εξυπηρετεί τη γραμμή Αθήνα-Ντουμπάι-Αθήνα αυτό το φθινόπωρο. Ήδη τώρα μπορείτε εύκολα να κάνετε κράτηση πτήσεων εντός Ελλάδας και από Ελλάδα προς Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις επίσημες ιστοσελίδες της Emirates και της Aegean Airlines S.A. και μέσω διαπιστευμένων ταξιδιωτικών γραφείων και των δύο χωρών.

Τον Οκτώβριο, η συμφωνία κοινού κωδικού θα επεκτείνει τις δυνατότητες για πτήσεις όχι μόνο μεταξύ Ελλάδας και ΗΑΕ, αλλά και από την Αθήνα προς την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ειδικότερα, η Emirates και η AEGEAN θα εκτελούν από κοινού πτήσεις προς Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Νάπολη, καθώς και προς αεροδρόμια της Νέας Υόρκης. John F. Kennedy και Newark. Σύμφωνα με στοιχεία από ανοιχτές πηγές, τα δρομολόγια θα εξυπηρετούνται με αεροσκάφη Boeing 777.

Από τον Αύγουστο του 2022, η Emirates Boeings εκτελεί ήδη 12 πτήσεις από την Αθήνα την εβδομάδα. Όσον αφορά τους προορισμούς κοινής χρήσης κωδικών, επί του παρόντος βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για τον συντονισμό και τη λήψη ρυθμιστικών εγκρίσεων. Μόλις διευθετηθούν οι διατυπώσεις, η Emirates θα κάνει ένα ακόμη βήμα προς την αδιαμφισβήτητη παγκόσμια ηγεσία στην οργάνωση προγραμματισμένων αεροπορικών μεταφορών μεταξύ και εντός των ηπείρων. Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη τις συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών της εταιρείας και τις συνεργασίες μεταξύ τους, η γεωγραφία των πτήσεων της Emirates καλύπτει όσο το δυνατόν πληρέστερα 5 ηπείρους. Αυτό που είναι σημαντικό, με μια τόσο ευρεία γεωγραφία, η υπηρεσία παραμένει σταθερά υψηλού επιπέδου, ακόμη και στο πλαίσιο ορισμένων αρκετά γνωστών συνεργατών.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο