Επενδύσεις

Η επένδυση στην ακίνητη περιουσία της Ελλάδας  αποτελεί  έναν από τους πιο κερδοφόρους τρόπους επιχειρηματικής αξιοποίησης  κεφαλαίων στην Ελλάδα.   Οι επενδύσεις αφορούν κυρίως τα ακίνητα στα τουριστικά θέρετρα  της χερσονήσου Χαλκιδικής  και  στα  νησιά της Ελλάδας, όπως επίσης και κάθε είδους επιχειρήσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο γαλάζιο με παραλίες με χρυσή αμμουδιά, βραβευμένες με τις «γαλάζιες σημαίες» της ΕΕ  για την καθαριότητα και την ασφάλεια. Έτσι, είναι λογικό το ενδιαφέρον των επενδυτών να στρέφεται στην αγορά και ανέγερση ακινήτων στην παραλιακή ζώνη ή κοντά στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Σας προτείνουμε να συμμετάσχετε σε επενδυτικά προγράμματα διαφόρων μεγεθών και διάρκειας. Η προετοιμασία του κάθε επενδυτικού προγράμματος βασίζεται στην λεπτομερή ανάλυση της αγοράς και στην πολύτιμη  πείρα των συνεργατών μας στην εκπόνηση και πραγματοποίηση των μεγάλων επενδυτικών σχεδίων στην Ελλάδα.

Τα βασικά στάδια της επενδυτικής διαδικασίας στην Ελλάδα:

  • Έρευνα της αγοράς ακινήτων
  • Αγορά οικοπέδου (κατάλληλου για τη χορήγηση οικοδομικής άδειας που να επιτρέπει την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου)
  • Συνεννόηση με  τις κρατικές υπηρεσίες και λήψη της οικοδομικής άδειας
  • Κατασκευή θεμελίων
  • Ανέγερση κτηρίου, εσωτερική διαμόρφωση
  • Διαμόρφωση του ακάλυπτου χώρου του οικοπέδου. Ολοκλήρωση των τελευταίων λεπτομερειών

 

Πλεονεκτήματα των επενδύσεων στο στάδιο ανέγερσης των ακινήτων:

  • Φθηνότερο κόστος αγοράς
  • Πληρωμή με δόσεις (στην πλειοψηφία των περιπτώσεων εφαρμόζεται το σύστημα πληρωμής off-plan, σύμφωνα με το οποίο η πληρωμή πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση του κάθε επιμέρους σταδίου ανέγερσης του ακινήτου)
  • Αύξηση της αξίας του ακινήτου κατά την ανέγερση. Οι αγοραστές που υπέγραψαν το συμβόλαιο αγοράς στο στάδιο της ανέγερσης πληρώνουν πολύ χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τους αγοραστές που επιλέγουν ένα έτοιμο ακίνητο. Το κέρδος μπορεί να φτάνει και 20%

Η τοποθεσία του ακινήτου στην πρώτη γραμμή ή ανοιχτή θέα στην θάλασσα αποτελούν την μέγιστη διασφάλιση του αγοραστικού ενδιαφέροντος.

Προσκαλούμε τους επενδυτές, τους εργολάβους και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο πρόσωπο  να επιλέξουμε και να χτίσουμε το οικόπεδο της επιλογής τους από κοινού.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο